Je hoeft niet goed te kijken om te kunnen zien dat het leven kleurrijk is!

Retourneren / Schade of klachten

Wanneer u zending beschadigd is, moet u de volgende stappen ondernemen:

 1. Maak foto's van de verpakking en het schilderij zodat wij deze kunnen beoordelen.
 2. Neem contact met ons op via administratie@maisondefrance.nl en stuur de foto's van de beschadiging mee, samen met uw ordernummer.
 3. Wij zullen uw foto's beoordelen en een ophaalafspraak met u maken voor het beschadigde schilderij. Let wel op dat u het schilderij deugdelijk verpakt.
 4. Wanneer wij het beschadigde schilderij ontvangen zullen wij u een nieuw exemplaar toesturen. U ontvangt hiervoor nogmaals een track & trace code.

Als u een zending wilt retourneren moet u de volgende stappen ondernemen: 

Download het retour formulier en geef aan waarom u het schilderij wilt retourneren. U kunt het pakket retourneren naar het adres op het retour formulier. Als het schilderij terug bij ons is zullen wij het controleren op eventuele schade. Daarna kunt u uw geld binnen 2 weken terug verwachten.

Heeft u een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via het e-mailadres administratie@ansduinschilderijen.nl door te geven.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Wilt u bij uw service verzoek alle onderstaande gegevens vermelden voor een snelle en adequate reactie? Wij streven er naar om uiterlijk binnen 4 werkdagen een reactie te geven op uw klacht.

 • Omschrijving van de klacht + eventuele foto's.
 • Uw ordernummer en het bestelde product.
 • Uw naam.
 • Uw adres.
 • Uw woonplaats.
 • Uw telefoonnummer waar u overdag op te bereiken bent.
 • Uw e-mail adres.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.